#teamNahima: Helpt u me opnieuw parlementslid te worden?

Publicatiedatum

Tags

Federaal

Auteur

Nahima Lanjri

Deel dit artikel

2024 wordt een boeiend jaar voor de politiek, met zowel nationale als lokale verkiezingen. Voor de verkiezingen van 9 juni, sta ik als 1e opvolger voor de Kamer op de cd&v-lijst. Een positie die me een mooie kans geeft om opnieuw in het federale parlement te komen, waarin ik de voorbije twintig jaar aardig wat kon realiseren.

Samen met onze lijsttrekkers, Annelies Verlinden & Katrien Schrijvers en de collega’s van cd&v, willen we van deze verkiezingen een succes maken. In het verleden waren die verkiezingen succesvol, omdat ik in de campagne kon rekenen op echte ambassadeurs. Dat zijn stuk voor stuk onmisbare helpers die de handen uit de mouwen steken en bijdragen aan de campagne. 

Wil jij graag deel uitmaken van #teamNahima?  Heb je een leuk idee, wil je inhoudelijk steunen of werk op het terrein verrichten? Via deze link, kan je alvast laten weten hoe jij graag een steentje wil bijdragen in de campagne!

Heb je intussen al vragen, opmerkingen of suggesties?
Aarzel niet om ze over te maken via [email protected]

 Alvast een oprechte dankjewel!

 Nahima Lanjri

Nieuws

Nahima op de klapstoel - uw welzijn

Voor u ga ik op de klapstoel zitten. Om het te hebben over 3 zaken die echt belangrijk zijn: Uw werk, Uw welzijn en Uw inkomen
Vandaag is het de beurt aan welzijn.

Nahima op de klapstoel - uw inkomen

Ik ga voor drie verkiezingsthema's die echt belangrijk zijn: Uw werk, Uw welzijn en Uw inkomen. We trappen de spits af met uw inkomen.

Nahima op de klapstoel

Nahima WIE?
Nahima LANJRI!