Bedrijfsbezoek aan het 5G Lab van Orange in Antwerpen

Publicatiedatum

Auteur

Nahima Lanjri

Deel dit artikel

Nadat Orange Belgium in 2020 met partners en grote ondernemingen initiatieven rond co-innovatie opzette op zijn 5G SA-campus in de haven van Antwerpen, heeft de operator ook zijn eerste permanente 5G Lab in de stad Antwerpen. Het houdt daarbij één doel voor ogen: het volledige potentieel van 5G ontsluiten. In dit 5G Lab is alle kennis en expertise van Orange Belgium over de toepassingen van 5G voor Industry 4.0 onder één dak verzameld. En waar de focus in de haven van Antwerpen nog op toepassingen voor co-innovatie lag, is men in het 5G Lab nu ook druk bezig met het ontwikkelen en testen van nieuwe, inspirerende toepassingen voor Industry 4.0.

Meer dan ooit verwachten bedrijven van hun telecomleverancier niet alleen connectiviteit, maar ook een meer uitgebreid dienstenaanbod, met onder andere ondersteuning voor opkomende technologieën. Ik ging samen met collega Jef Van den Bergh een bezoek brengen aan dit boeiende en innoverende lab.

Nieuws

Slotfeest vzw Kompanjon

Ik was aanwezig op het slotfeest van vzw Kompanjon

Nahima op de klapstoel - mijn speerpunten

Ik ga voor drie verkiezingsthema's die echt belangrijk zijn: Uw werk🛠️, Uw welzijn☺️ en Uw inkomen 💶. We trappen de spits af met uw inkomen.

Palingfestival

Weer een namiddag met toffe ontmoetingen op het Palingfestival in Bornem en in de Schorre in Boom!