Vertrek Antwerps schepen Tom Meeuws

Publicatiedatum

Auteur

Nahima Lanjri

Deel dit artikel

Tijdens de commissiezitting van vorige week uitte ik mijn waardering en appreciatie al voor het beleidswerk van schepen Tom Meeuws. Ik herhaalde dat op de gemeenteraad gisterenavond. Want met Tom Meeuws verliest Antwerpen een zeer goed, sociaal politicus.

Niet alleen zijn vertrek is jammer, ook wat nadien gebeurde is meer dan spijtig. Want aan het potje moddergooien heeft niemand wat. Er zijn heel wat politici die wél goed werk leveren, vaak in stilte. Mekaar zwarte pieten geven hoeft niet, en daarin heeft deze stad zich rond de zaak Meeuws geen voorbeeld getoond. Daarom stelde ik in tijdens de gemeenteraad: "Dit is de antipolitiek in onze stad nog meer voeden. Het schepencollege gebruikt zijn energie beter voor echte problemen zoals betaalbaar wonen, de strijd tegen armoede, het aanbieden van diensten en de strijd tegen schooluitval. Er zijn uitdagingen genoeg."  

Dus Tom, toch een dikke merci.

Nieuws

Nahima op de klapstoel - uw welzijn

Voor u ga ik op de klapstoel zitten. Om het te hebben over 3 zaken die echt belangrijk zijn: Uw werk, Uw welzijn en Uw inkomen
Vandaag is het de beurt aan welzijn.

Nahima op de klapstoel - uw inkomen

Ik ga voor drie verkiezingsthema's die echt belangrijk zijn: Uw werk, Uw welzijn en Uw inkomen. We trappen de spits af met uw inkomen.

Nahima op de klapstoel

Nahima WIE?
Nahima LANJRI!