Jongeren van Samenlevingsdienst op bezoek in het Parlement

Publicatiedatum

Tags

Vorming

Auteur

Nahima Lanjri

Deel dit artikel

Jongeren van het platform voor Samenlevingsdienst bezochten het Parlement en namen deel aan de ‘Democratie & ik’ dag. Altijd interessant en boeiend om in gesprek te mogen gaan met gemotiveerde jongeren.

Hoe werkt een democratie? Hoe komt een wetsvoorstel tot stand? Aan de hand van hun maatschappelijke prioriteiten stelden  de jongeren van Samenlevingsdienst een partijprogramma op. Over dit programma hebben we samen gediscussieerd en gesproken. Een uitwisseling van ideeën. Op deze manier wordt de kloof tussen het beeld van jongeren over de politiek en de werkelijkheid verkleind.

De toekomst is in ieder geval verzekerd!

Wil jij met je vereniging graag het Federaal Parlement bezoeken en genieten van een gratis rondleiding? Dat kan! Aarzel niet om contact op te nemen: [email protected]

Het is aangeraden om mij enkele maanden op voorhand te contacteren, zo ben je zeker dat er een gids beschikbaar is en maak ik tijd vrij in mijn agenda om jullie mee te ontvangen.

Nieuws

Slotfeest vzw Kompanjon

Ik was aanwezig op het slotfeest van vzw Kompanjon

Nahima op de klapstoel - mijn speerpunten

Ik ga voor drie verkiezingsthema's die echt belangrijk zijn: Uw werk🛠️, Uw welzijn☺️ en Uw inkomen 💶. We trappen de spits af met uw inkomen.

Palingfestival

Weer een namiddag met toffe ontmoetingen op het Palingfestival in Bornem en in de Schorre in Boom!