Help mee met onze kledij inzamelactie

Publicatiedatum

Auteur

Nahima Lanjri

Deel dit artikel

Het CAW Antwerpen, de Weggeefwinkel in Borgerhout en tal van andere welzijnsorganisaties zijn op zoek naar warme kledij voor dak- en thuislozen. De nood is momenteel hoog, daarom besloten wij met cd&v Antwerpen om een inzamelactie te organiseren!

We beleven de eerste winterprik. Een oproep van het Antwerpse CAW en andere hulporganisaties naar dekentjes en warme kledij voor dak- en thuislozen liet onze bovenlokale mandatarissen niet onberoerd. We zetten samen onze schouders onder een inzamelactie. Langs deze weg doen we een warme oproep naar iedereen die een dekentje of warme kledij op overschot heeft. Liggen deze spullen bij jou ergens in een kast? Wij maken deze spullen over aan daklozen en gezinnen die in de koude leven. Je kan deze spullen volgende week binnenbrengen op het provinciaal secretariaat in Berchem op volgende momenten:

  • Maandag 19/12 tussen 9u30 en 16u00
  • Dinsdag 20/12 tussen 9u30 en 16u00
  • Woensdagavond 21/12 tussen 17u00 en 20u00
  • Donderdag 22/12 tussen 9u30 en 14u00
  • Vrijdag 23/12 tussen 9u30 en 12u30

Liggen deze momenten moeilijk of is de locatie voor jou moeilijk bereikbaar? Neem dan contact op met Stein Voet (0494/88.54.50)

 

Wij danken jou alvast voor je solidariteit en wensen je intussen een warm en gezellig eindejaar.

Annelies, Nahima, Servais, Jef, Katrien, Orry, Koen, Kathleen en Tinne

Nieuws

Nahima op de klapstoel - uw welzijn

Voor u ga ik op de klapstoel zitten. Om het te hebben over 3 zaken die echt belangrijk zijn: Uw werk, Uw welzijn en Uw inkomen
Vandaag is het de beurt aan welzijn.

Nahima op de klapstoel - uw inkomen

Ik ga voor drie verkiezingsthema's die echt belangrijk zijn: Uw werk, Uw welzijn en Uw inkomen. We trappen de spits af met uw inkomen.

Nahima op de klapstoel

Nahima WIE?
Nahima LANJRI!