Wivina, mijn politieke moeder

Publicatiedatum

Auteur

Nahima Lanjri

Deel dit artikel

U ziet het goed: Wivina Demeester en ik meer dan 20 jaar geleden. Wij zijn intussen wat ouder. Maar wat ik toen over haar zei in de Feeling is nog steeds van toepassing op haar! Ben haar zeer erkentelijk, heb veel van haar geleerd! Mijn stem krijgt ze op 9 juni. De uwe ook? Wivina duwt mee de Kamerlijst van cd&v!

 

“Als je Wivina van iets kunt overtuigen, zal ze meteen vechten als een leeuwin. Dat doorzettingsvermogen bewonder ik. Wivina ging altijd op werkbezoek om te horen en te voelen wat er leeft. Ze staat open voor andere meningen en visies, maar ook voor andere culturen. Ze reist graag en weet veel over de wereld en de problemen die er elders zijn. Dat is boeiend, daardoor krijg je een andere kijk op de dingen. Ook op dat vlak is ze heel verrijkend. Ik noem haar wel eens mijn politieke moeder. Als ik een tegenslag moet incasseren, vind ik steun bij haar". Feeling, November 2002.

Nieuws

Nahima op de klapstoel

Voor u ga ik op de klapstoel zitten. Om het te hebben over 3 zaken die echt belangrijk zijn: Uw werk, Uw welzijn en Uw inkomen.

Het Laatste Nieuws gaf me een uitstekend rapport als parlementslid.

De krant looft me als een 'probleemoplosser.'