Op 9 juni zal ik aan de verkiezingen deelnemen als eerste opvolger op de lijst van de Kamer. Dat heeft het provinciale partijbestuur dinsdagavond beslist. Ik ben tevreden met deze plaats. Ze geeft me hopelijk de kans om vanuit het federale parlement de vragen en problemen van mensen aan te pakken, wat ik intussen al twintig jaar lang met volle overgave doe!
 
Een sterk team staat klaar om er in de provincie Antwerpen voluit voor te gaan! Onze kapitein is minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden. Een dame waar ik veel respect voor heb en die op zeer korte tijd haar stempel heeft kunnen drukken in de Wetstraat. 
 
Voor de VLaamse lijst koos het provinciaal partijbestuur voor Katrien Sxhryvers als nieuwe lijsttrekker. Het bestuur kiest daarmee een parlementslid met een zeer grote verdienst én palmares. Cd&v Antwerpen opteert daarmee dus voor twee vrouwelijke lijstrekkers.
 
Ik ben blij met de kans die het partijbestuur me geeft als opvolger, en ben ervan overtuigd dat we met heel ons team – zowel federaal als Vlaams – in de provincie Antwerpen een mooie score gaan halen!
 
Ik wens alvast aan alle kandidaten erg veel succes toe!
👉Voor Vlaamse lijst zijn dat Katrien Schryvers, Gilles Bultinck, Mien Van Olmen en Greet De Bruyn. Als opvolgers: Dieter Wouters en Caroline Van der Heyden.
👉Voor de federale lijst zijn dat Annelies Verlinden, Koen Van den Heuvel en Servais Verherstraeten. Als opvolgers ikzelf en Karl Lauwers.