Als parlementslid gaat mijn aandacht vooral uit naar dossiers over sociale zaken, een goede combinatie tussen werk en gezin, asiel en migratie, armoedebestrijding, personen met een beperking, gelijke kansen, enz.

Binnen de commissies Sociale Zaken, Volksgezondheid en Binnenlandse Zaken volg ik deze thema's zeer actief op. Daarnaast ben ik ook voorzitter van de Commissie voor de Naturalisaties en de Parlementaire delegatie voor de Organisatie voor de Veiligheid en de Samenwerking in Europa (OVSE). 

Het grootste deel van mijn tijd breng ik natuurlijk in Brussel door, in het parlementsgebouw. Het gevaar bestaat dat je er van vergadering naar vergadering holt, maar politiek gaat over echte mensen en daarom ga ik vaak spreken met en voor politieke en andere organisaties. Ook maak ik graag tijd voor werkbezoeken en contacten met mensen die op allerlei domeinen in de maatschappij werkzaam zijn. Ik wil op alle vlakken betrokken blijven.

Wil je meer weten over de thema's waar ik mee bezig ben? Of interesse in mijn opiniestukken? Klik hieronder door!

Welkom bij CD&V. Onze websites maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren. Lees onze Cookies Policy voor meer informatie. Ons cookiebeleid en deze voorkeuren gelden voor alle CD&V-websites. Door op 'Akkoord' te klikken, ga je akkoord met de geselecteerde cookies.