Wist je dat... er opnieuw noodopvang voorzien is voor ouders die hun kinderen niet kunnen opvangen in de week van 20 december?

Publicatiedatum

Tags

Onderwijs

Auteur

Nahima Lanjri

Deel dit artikel

17-12-2021 - Volgende week sluiten de scholen een weekje vroeger dan normaal om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit zorgt voor heel wat hoofdzorgen voor ouders die opvang moeten zoeken voor hun kinderen. Ouders die geen mogelijkheid hebben om thuis te werken, geen vakantie kunnen nemen of geen andere opvangplaats kunnen vinden, kunnen daarom terecht bij de noodopvang.

Net als vorig jaar organiseert de stad Antwerpen een noodopvang voor kinderen die niet door hun ouders kunnen worden opgevangen. In de week van 20 december worden er zo'n 530 plaatsen noodopvang aangeboden op 11 verschillende locaties. Via deze link kan je het aanbod terugvinden. 

Lees hier ook mijn vragen aan de bevoegde schepen over de noodopvang van de stad.

 

Nieuws

Nahima op de klapstoel - uw welzijn

Voor u ga ik op de klapstoel zitten. Om het te hebben over 3 zaken die echt belangrijk zijn: Uw werk, Uw welzijn en Uw inkomen
Vandaag is het de beurt aan welzijn.

Nahima op de klapstoel - uw inkomen

Ik ga voor drie verkiezingsthema's die echt belangrijk zijn: Uw werk, Uw welzijn en Uw inkomen. We trappen de spits af met uw inkomen.

Nahima op de klapstoel

Nahima WIE?
Nahima LANJRI!