Kan je deze mail niet lezen? Klik hier
Warmste Week 2019
Schijt je rijk?
Ook dit jaar doe ik vol enthousiasme mee aan de Warmste Week. Vorig jaar steunden jullie me voluit met het kopen van wafeltjes en cupcakes. Dit jaar ga ik voor een origineler initiatief: ik organiseer een ‘Schijt Je Rijk’ met pony Wesje. Wat dat is en voor welk goed doel ik dat doe? Blijf lezen!
Schijt je rijk? voor de Warmste Week
Op vrijdag 20 december om 12u zal ik pony Wesje in een weiland in Herselt loslaten dat opgedeeld is in vakken. Elk van die vakken is vanaf vandaag te koop. De prijs van een vak hangt af van de ligging en de grootte van het vak. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar vzw Mama Lufuma. ‘Schijt’ pony Wesje in jouw vak? Dan win je dit mooie pakket met cadeautjes van Mama Lufuma uit Matadi, Congo. En met jouw bijdrage steun je de Warmste Week. 
Mama Lufuma in de Warmste Week
Ik steun al jaren de vzw Mama Lufuma. Zij vangen alleenstaande mama’s en hun kinderen op in Matadi, Congo en helpen hen om een toekomst op te bouwen. Mama Lufuma biedt jonge mama’s de kans om een opleiding te volgen en hun kindjes naar school te laten gaan. In 2016 ging ik er zelf naartoe om het project beter te leren kennen en de handen uit de mouwen te steken. Het was prachtig om te zien hoe vrijwilligers daar met weinig veel doen! Dankzij Mama Lufuma is er een waterbron die zorgt voor drinkbaar water, ook voor mensen uit de buurt. In het huis van Mama Lufuma werd ook een kinderbibje ingericht, waar de kindjes kunnen lezen; er is een naaiatelier waarin opleidingen snit en naad worden gegeven en er is samenwerking voor familieplanning in de ruime regio. Een prachtig project, waarbij elke cent naar de jonge mama’s en hun kindjes gaat. Als jij me steunt en meedoet aan deze actie voor de Warmste Week steun je ook dit mooie project in Matadi.
 
Klik hier om mee te doen met de actie. 
Hartelijk dank! 
Nahima
>
>
>
>