{Verenigingen inbegrepen}

10-06-2012

10-06-2012

Verenigingen en allerlei vrijwilligersgroepen zijn ontzettend belangrijk voor CD&V Borgerhout. We willen hen dan ook maximaal ondersteunen en hen alle kansen geven om hun werking uit te bouwen.

Uit ons vorig ontbijtgesprek anderhalf jaar geleden merkten we dat veel verenigingen nog met vragen zitten, ondermeer over de diverse subsidieregelingen. Op basis van de opmerkingen van een aantal verenigingen die toen aanwezig waren hebben we het reglement al kunnen laten aanpassen, zodat het beter aansluit bij de werking van deze verenigingen. Samen overlopen we even kort de mogelijkheden van de verschillende programma’s, en bekijken we welke reglementen nog voor verbetering vatbaar zijn.
Ikzelf, Walter Van den Branden, districtsschepen en Luc Moerkerke, districtsraadslid gaan in gesprek met je om te kijken hoe we je vereniging nog meer en beter kunnen helpen.

Toegang gratis, wel graag inschrijven voor vrijdag 1 juni met vermelding van uw contactgegevens, de naam van uw vereniging en het aantal personen dat aanwezig zal zijn op het ontbijtgesprek. 

Info en inschrijven bij Bert Maes, 0478/25.84.22 of CDenVBorgerhout@gmail.com.

 

Waar& wanneer:

10 juni 2012

vanaf 10.30 uur.

In Hacienda Popular, ingang via Oudstrijdersstraat 9 te Borgerhout (parking voorzien op de speelplaats van de school).

 

Hopelijk tot dan!