{iedereen binnen}@ the Antwerp 10 miles

23-04-2012

23-04-2012

In Antwerpen vond weer hét jaarlijkse loopfestijn plaats, the 10 miles. Bijna 30.000 mensen namen deel aan het gebeuren. Ook de CD&V was ruim vertegenwoordigd. Een enthousiaste delegatie onder leiding van Kris Peeters, Hilde Crevits, Jo Vandeurzen, Stefaan Vercamer, Jef Van den Berg en nog vele anderen voerden hen aan. Ikzelf was er ook bij, maar vanwege een slechte voorbereiding kon ik enkel supporteren. Dit heb ik dan ook met volle overgave gedaan voor al mijn collega's en mijn man Guy.

 

Ook Borgerhout was sterk vertegenwoordigd. Zo waagde onze Dolfijn, één van de vier Borgerhoutse Reuzekes zich aan de marathon. Hij moest spijtig genoeg in Borgerhout opgeven maar desalnietemin blijft het een fantastische prestatie, zeker voor iemand van 300 jaar.

 

Zoals elk jaar zamelt CD&V geld in tijdens de 10 miles voor een goed doel. Dit jaar ging het ingezamelde bedrag naar handicap international ter plaatste vertegenwoordigd door de 11-jarige Casimir Van Lathem die ondanks mucoviscidose met vlag en wimpel samen met Kris Peeters over de finish ging.

 

Hier kan u alle foto's vinden van de Antwerp 10 miles.