Nieuws

Bedankingsfeest voor team Nahima

Gisteren bedankte ik de vrijwilligers die me steunden tijdens de campagne met taart, een drankje en een hapje. Of ze nu een tuinbord zetten, folders busten of mee brieven schreven. Ik ben hen allemaal ontzettend dankbaar!

Nahima op de klapstoel

Voor u ga ik op de klapstoel zitten. Om het te hebben over 3 zaken die echt belangrijk zijn: Uw werk, Uw welzijn en Uw inkomen.

Het Laatste Nieuws gaf me een uitstekend rapport als parlementslid.

De krant looft me als een 'probleemoplosser.'

D-day

Vandaag 80 jaar geleden landden de geallieerde troepen op de stranden in Normandië. Tienduizenden jonge mannen kwamen Europa bevrijden van het nazi-regime. Eeuwige dank voor die interventie op D-day.

De ploeg van CD&V

Een sterke ploeg. Een stevig verkiezingsprogramma.
Ik hoop op het scoren van een hattrick: Vlaams, federaal en Europees!

Te gast bij Maghreb-TV

Ik was te gast bij Maghreb-TV, waar ik mijn programma en realisaties kon toelichten, zoals hogere uitkeringen en pensioenen, rouwverlof, mantelzorgverlof en gelijke kansen voor iedereen. Over thema’s die er echt toe doen: Uw Werk, Uw Welzijn, Uw Inkomen.
Ik doe dat met een recept waarin ik geloof: goed naar U luisteren, hard werken, en vooral doen. Zoals U van mij verwacht.

Debat van Youth Unity Empowerment

Het sluitstuk van de politieke kookshow van Youth Unity Empowerment was een geanimeerd debat. De ingrediënten waren politieke kandidaten, drie kritische jongeren en thema’s als hoofddoekenverbod, Gaza en justitie.

Een goed pensioen voor iedereen

Ik blijf mij inzetten voor een goed en fair pensioen voor iedereen. Ook vrouwen die jarenlang gezorgd hebben voor hun gezin, mogen niet afhankelijk zijn van hun partner. Dat is niet eerlijk. Iedereen moet een aanvullend pensioen kunnen krijgen. Op 9 juni vindt u mij terug op de 1ste opvolgersplaats voor de Kamer van de cd&v-lijst.

De laatste sprint

We zijn in de laatste rechte lijn naar de verkiezingen van komende zondag. Ik hoop vurig jullie opnieuw te mogen vertegenwoordigen.

Mijn recept: goed naar jullie luisteren, hard werken en vooral doen wat nodig is. Zoals jullie van mij verwachten.