Wist je dat…  mensen die zich geen vakantie of uitstapje kunnen permitteren terecht kunnen bij  Steunpunt Vakantieparticipatie?

Mensen met een laag inkomen, met een verhoogde tegemoetkoming, in schuldbemiddeling,... kunnen een serieuze korting krijgen op allerlei vakanties en daguitstappen. Zij kunnen een keuze maken uit het aanbod van Steunpunt Vakantieparticipatie en de vakantie of uitstap aanvragen door een formulier in te vullen en terug te bezorgen aan Steunpunt Vakantieparticipatie. Zij doen de rest.

Wie aangesloten is bij een OCMW, CAW of een andere organisatie die lid is van Steunpunt Vakantieparticipatie kan via deze organisaties een vakantie of een daguitstap boeken. Wie niet bij een sociale organisatie aangesloten is, kan via een Rap op Stapkantoor of rechtstreeks bij Steunpunt Vakantieparticipatie een vakantie of daguitstap reserveren.

Noot: Wat is Rap op Stap?

Rap op Stap is een zeer laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. Je hoeft geen lid te zijn en je hoeft geen afspraak te maken. Je stapt gewoon naar binnen!