IC zet zich in voor maatschappelijke participatie en sociale integratie, ik ook

Publicatiedatum

Auteur

Nahima Lanjri

Deel dit artikel

Het Internationaal Comité (IC) is een federatie van ongeveer 350 verenigingen in Vlaanderen en Brussel met verschillende culturele achtergronden en doelstellingen. Het IC werkt aan maatschappelijke participatie en sociale integratie, met name op het gebied van participatie, cultuur, onderwijs, tewerkstelling, zorg en welzijn.

IC ondersteunt actieve leden en trekkers van lidorganisaties en werkt samen met partners om bij te dragen aan een inclusieve samenleving. Het IC wil lidverenigingen in staat stellen om hun specifieke rollen te (her)definiëren, te bewaken en uit te voeren en actief deel te nemen aan strategische netwerken. Het is een streven naar erkenning en inzet van etnisch-culturele diversiteit in alle geledingen van de maatschappij en naar dienstverlening van hoge kwaliteit.

Ik ben trots om samen met mijn collega’s Nawal Farih en Sammy Mahdi een kleine impressie te geven over hoe wij politiek benaderen en willen bijdragen aan een meer inclusieve en positieve samenleving.

 

 

 

 

Nieuws

Nahima op de klapstoel - uw welzijn

Voor u ga ik op de klapstoel zitten. Om het te hebben over 3 zaken die echt belangrijk zijn: Uw werk, Uw welzijn en Uw inkomen
Vandaag is het de beurt aan welzijn.

Nahima op de klapstoel - uw inkomen

Ik ga voor drie verkiezingsthema's die echt belangrijk zijn: Uw werk, Uw welzijn en Uw inkomen. We trappen de spits af met uw inkomen.

Nahima op de klapstoel

Nahima WIE?
Nahima LANJRI!