Wij willen flitspalen op de Turnhoutsebaan !

05-03-2012

05-03-2012

De Turnhoutsebaan en verkeersveiligheid, het  zijn geen goede vrienden. Dubbel geparkeerde wagens, automobilisten die door het rood rijden en bestuurders die weinig rekening houden met het verkeersreglement. Het is dagelijkse kost voor de bewoners van de Turnhoutsebaan. Daarom ben ik voorstander van een sterk en krachtdadig lik op stuk-beleid mét meer politie en mét flitspalen

De dubbel geparkeerde wagens zijn een doorn in het oog voor éénieder die verkeersveiligheid hoog in zijn vaandel draagt. Automobilisten en fietsers dienen uit te wijken en soms zelfs over de tramstrook te rijden. Hier zijn dan ook scherpere controles en daadkrachtiger optreden van de politie op zijn plaats.

Vooral 's avonds kamt de buurt van de Turnhoutsesteenweg met snelheidsduivels. Dit aanpakken via patrouilles alleen zou te veel middelen opslorpen en weinig effectief zijn. Daarom ben ik voorstander om flitspalen te installeren op de Turnhoutsebaan. Zo kan er een lik op stuk beleid worden gevoerd tegen allen die de verkeersveiligheid en leefbaarheid van de Turnhoutsebaan in gedrang brengen.